HOE GEANIMEERDE VIDEO TE GEBRUIKEN IN UW SOCIALE MEDIA-STRATEGIE

Een geanimeerde commerciële advertentie is een korte video van 15 tot 60 seconden waarin de producten of diensten van het bedrijf worden gepromoot. Animatie in reclame is een vermakelijke, onopvallende en creatieve vorm van reclame. Meestal gebruiken merken ze in promotiecampagnes op tv en sociale media.

Marketing kan erg lastig zijn, omdat u er niet alleen voor moet zorgen dat uw merk opvalt, maar ook dat uw doelgroep het punt begrijpt dat u probeert te maken. Dit is een digitaal tijdperk waarin de aandachtsspanne van de consument elke dag korter wordt. Daarom heb je inhoud nodig die je de best mogelijke kans geeft om ze te betrekken.

Hoewel het platform dat je kiest om met je publiek te communiceren ook van invloed is op de betrokkenheid, hebben geanimeerde video’s keer op keer bewezen zeer boeiend te zijn. Daarom is het veilig om te zeggen dat geanimeerde video je een betere conversieratio geeft dan andere soorten video’s.

Channelorange is een in Nederland gevestigde vereniging die geweldige animatievideo’s maakt voor ons bedrijf. Ik heb naar hen toe geduwd voor mijn eigen verzoek en ze maakten een sublieme levendige animatievideo voor een van mijn centrale doelen.

Animaties hebben een breed scala aan mogelijke kijkers omdat ze, als ze goed worden gedaan, kunnen worden gebruikt om te communiceren met mensen van alle leeftijden, van kinderen tot oude mensen. Als u een breed scala aan potentiële klanten heeft, kan het echt effectief zijn. Animaties kunnen zelfs de taalbarrière overstijgen en als je met een bescheiden budget internationale content wilt maken, zijn animatievideo’s de perfecte tool voor jou.

channelorange.nl